About Us

Marina Chirioglo – director de şcoală
068 336 640
info@acordschool.md

De 10 ani oferim tuturor cele mai calitative servicii, de cea mai înaltă calitate la cele mai accesibile prețuri. Doar la noi puteţi obţine o supradoză de dispoziţie bună şi cunoştinţe. Aceasta se datorează profesorilor noştri tineri, pozitivi şi creativi. În cadrul școlii activează cei mai experimentați profesori care dețin cele mai înalte standarte de calificare profesională, care în cadrul orelor folosesc cele mai moderne instrumente si cele mai eficiente metode de predare.

La etapa actuală, noi ne mîndrim cu un număr de peste 20000 de absolvenți care au reușit să își dezvolte aptitudinile de comunicare în limba engleză și să fie mai încrezuți în sine, cu o echipă tînără și o mulțime de trofee ceea ce ne demonstrează profesionalismul.

Studiile se desfășoară în săli bine dotate, în care te vei simţi sigur şi confortabil, iar activităţile interactive, materialele audio şi video nu te vor lăsa să te plictiseşti.

Meet Our Lead Instructors

Cristina Mazilu

Engleza este un mister ce abia așteaptă să fie descoperit de fiecare în parte.

068 900 090

Sanda Batrincea

Limba engleză devine cu fiecare zi cel mai bun ghid de a călători.

060 102 148

Alexandru Ciontoloi

Nu mă aflu în această școală întîmplător. Sunt aici pentru că îmi place.

060 102 155

Tatiana Pituşcan

Limba engleză oferă o mulțime de oportunități pentru o carieră de succes!

060 102 150

Number Speaks

20K+

Students

5+

Countries

12+

Partners

7k+

Students

What Our Students Have to Say

Recomand, recomand şi din nou recomand. Aveam dubii în privinţa cursurilor, însă exact după 5minute din prima lecţie am înţeles că am făcut alegerea corectă.Sunt foarte mulţumit de aceste cursuri. Deseori veneam obosit de la lecţii, dar după 2 ore (pe care nici nu le simţeam) ieşeam plin de energie şi dispoziţie. Lecţiile nu sunt monotone şi asta apreciez foarte mult! Nu cunosc toţi profesorii, dar Doina Ionel este o profesoară excelentă şi cu o carismă neobişnuită. Datorită ei, mi-am întărit cunoştinţele în engleză. În cazul că nu înţelegeam ceva- însă asta foarte rar, ea explica prin alte metode, pînă nu era convinsă că eu am înţeles. Mulţumesc!
Alexandru Morcov
În zilele de azi, limba engleză devine tot mai utilizată şi mai practicată. Eu fiind în ajun de examenul de BAC, eram în căutarea unei şcoli bune pentru a-mi lărgi spectrul de cunoştinţe la engleză. În Chişinău dispunem de multe şcoli, însă nu-mi pare deloc rău că alegerea mea s-a oprit la Acord School. Aici îmbini utilul cu plăcutul, util-studierea limbii engleze şi plăcutul- este însuşi parcursul orelor care sunt pe baza unor metode moderne şi foarte interactive. Profesorii sunt tineri şi bine ghidaţi în domeniu. Indiferent de ce vîrstă ai, te încadrezi bine în colectiv şi legînd noi prietenii studierii limbii engleze devine mai efiecientă.
Iana Chetrean